CLIENTS

Mr.Vijay Sethi

LOCATION

Egmore

AREA

3000 sq.ft.

STATUS

Finished

Project Overview

 The brief was to create a chic and understated design. Located on the 18th floor with views towards the Coast, it was imperative to use vistas as a part of the design Fabric. The design borders around the shades of Champagne, Off white only to be accentuated by the use of rich American walnut veneer. The space has been conceived to accommodate furniture of relatively smaller scale that compliment the size of the rooms. Use of Bronze, Grey Mirrors for the wardrobes shutters and paneling maximize the perceptions of space while adding the accent color tones. The bronze sliding partition extends the kitchen into the dining area connecting the living space. The use of mirror paneling doubles up the passage which is otherwise a linear corridor of doors.

Location

Related Projects